Copyright

Alvast onze excuses..

Wanneer je 1 van jouw dierbare foto's hebt gevonden op onze website en deze graag verwijderd ziet, dan horen we dat graag.
Je kan ons altijd een mailtje sturen op copyright@horsevalley.be

Zet er liefst zoveel mogelijk informatie bij, welke foto is het, waar heb je hem gevonden.. En vooral ook wat je graag hebt dat er mee gebeurd. Mag deze absoluut niet meer voorkomen op onze website, of wil je vooral de link verwijderd zien zodat we geen onnodige datatraffic naar uw website hebben?

Wij zullen in ieder geval onmiddellijk het nodige doen om een antwoord te geven op uw mail en de nodige acties ondernemen.

Misschien had u graag toch een woordje uitleg gehad over wat deze website inhoudt vooraleer u direct een mail wilt sturen. Kortom: horsevalley is eigenlijk een internetspel voor kinderen en jongeren. Hier heeft iedereen zijn eigen virtuele stal en paarden. Bij die paarden hoort uiteraard ook een foto, want er is een mogelijkheid om met de paarden mee te doen aan keuringen. Hoe meer de paarden winnen op keuringen, hoe meer virtuele sterren ze verdienen, hoe groter de waarde van hun paard wordt, etc.. Het is dus in de spelers hun belang dat ze een prachtige foto kunnen toewijzen aan hun paard. Want pas als ze genoeg virtuele sterren hebben verdiend, mogen ze fokken met deze paarden. Waar ze uiteraard ook weer geld mee kunnen verdienen.
Met andere woorden, er schuilt helemaal geen kwaad in deze website. Alles is virtueel en de leden gaan maar al te vaak zoeken op google achter mooie foto's van het ras van hun paard. Hier wordt overigens ook geen echt geld gegeven of gevraagd ivm foto's. Het is en blijft een internet spel met de bedoeling om kinderen of jongeren bezig te houden met paarden.